Izlet CRNOPAC - PUT MALOG PRINCA (14.09.2014.)

Planinarski ormarić - Najave izleta

Izlet će se održati u nedjelju 14.09. s polaskom iz Križevaca u 06:00 sati (na parkiralištru kod Bille) i povratkom oko 21:00 sat.

Mali_Princ_1_web

Mali Princ je posebno atraktivna, ali vrlo zahtjevna planinarska staza (jedna od najtežih u Hrvatskoj) na mjestima osigurana klinovima i sajlama. Za pristup i obilazak staze potrebno je 6-7 sati i preporuča se samo iskusnim planinarima dobre kondicije, spremnim za penjačke dionice. Zbog toga svi sudionici izleta trebaju imati opremu za osiguranje (kaciga, penjački pojas, Y-komplet ili zamka s dva karabinera) te zaštitne (biciklističke) rukavice.

Na izlet se ide osobnim automobilima, a trošak puta se dijeli sukladno broju osoba u pojedinom automobilu (oko 300km puta u jednom smjeru + cestarina). Hrana i piće su u vlastitoj režiji (potrebno je ponijeti dovoljnu količinu za cjelodnevni izlet).

Izlet će se odgoditi  u slučaju lošeg vremena.

Prijave za izlet:

Štefica Wolf (mob. 099 2190 247, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili

Alojz Cetl (mob. 099 2183 119, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili

utorkom od 20:00 u prostorijama PD Kalnik.