Veliki i Mali planik (Ćićarija) 08.02.2015.

Planinarski ormarić - Najave izleta

PD Kalnik Križevci organizira izlet na VELIKI I MALI PLANIK (ĆIĆARIJA) 08.02.2015.

Veliki (1272 mnv) i Mali Planik (1259 mnv) najviši su vrhovi Ćićarije. Ćićarija je prostrano planinsko područje na sjeveru Istre koje se proteže od slovenske granice do prijevoja Poklon. Lijep vidik pruža se s vrha prema Učki, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru.


mali_planik_web


Polazak iz Križevaca je u 06.00 sati ujutro, a povratak oko 21.00 sati navečer. Na izlet se ide autobusom (iznimno osobnim automobilima ukoliko se ne skupi dovoljno planinara).
Uspon započinje od prijevoja Poklon (kod planinarskog doma) i traje 2.30 sati. Silazak je moguć istim putem ili do mjesta Veprinac (3 sata).
Na izlet je potrebno ponijeti prikladnu odjeću i obuću za zimsko planinarenje te dovoljno hrane i pića za čitav dan.
Troškovi prijevoza iznose 120 kuna na bazi 30 planinara.

 

Prijave za izlet:

  • Dejan Jelenčić (mob. 098 1759 208, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) ili
  • Alojz Cetl (mob. 099 2183 119, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

utorkom od 19h u prostoru društva (I.Z.Dijankovečkog 5/I).

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.