Izlet na Medvednicu

Planinarski ormarić - Najave izleta

 

PD Kalnik Križevci i PD Vrbovec organiziraju zajednički izlet na

MEDVEDNICU (SLJEME) 15.03.2015.

 

Medvednica, od milja zvana zagrebačka gora, ima status parka prirode. Iako nije jedna od naših visokih planina (najviši vrh Sljeme je na 1033 mnv), ona je uvijek zanimljiva planinarima zbog velikog broja staza i domova te lijepih pogleda na grad Zagreb i Hrvatsko zagorje.

image005_Custom

Polazak iz Križevaca je u 07.00 sati ujutro kod Bille (iz Vrbovca u 07.20 kod Bunčića), a povratak oko 17.00 sati poslijepodne. Na izlet se ide autobusom (iznimno osobnim automobilima ukoliko se ne skupi dovoljno planinara).

Na uspon se kreće od Šestina, preko Medvedgrada, do planinasrkog doma Grafičar gdje će biti duža stanka za odmor i ručak (u vlastitoj režiji). Potom se ide do vrha i spušta drugom stazom preko Adolfovca do izletišta Bliznec.

Na izlet je potrebno ponijeti prikladnu odjeću i obuću za zimsko planinarenje, penjačke štapove te hranu i piće prema potrebi. Troškovi prijevoza iznose 45 kuna na bazi 30 planinara.

Prijave za izlet kod Alojza Cetl (mob. 099 2183 119, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Anice Hrlec (mob. 099 3168 500, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

 

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS-u, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.