Izlet na Velebit

Planinarski ormarić - Najave izleta

PD Kalnik Križevci organizira

IZLET NA SREDNJI VELEBIT (nedjelja, 14.06.2015.)
! IZLET JE ODGOĐEN za 5.7.2015. !

Nakon što smo prošle godine prošli dionicu od Zavižana do Alana, ove godine nastavljamo Premužićevom stazom prema jugu.

Velebit

Na izlet se polazi iz Križevaca ispred Bille u 5.00h, a iz Zagreba ispred Arene (Plodine) u 6.00h, s povratkom u Križevce u kasnim večernjim satima. Autobusom se putuje do planinarskog doma na Alanu od kuda se kreće na planinarsku turu po Premužićevoj stazi preko Šatorine do Kugine kuće (6-7 sati hoda). Po dolasku do Kugine kuće moguće je dobiti topli obrok (lovački gulaš 30 kn i domaća štrudla 10 kn) za koji se potrebno prethodno najaviti.  Predviđeni trošak izleta iznosi 140 kn(prijevoz i ulaznica za nacionalni park Sjeverni Velebit) na bazi 30 prijavljenih.

Prijave za izlet i uplata kod organizatora Maje Zegnal Koretić (mob. 098 597 050) utorkom od 20.00 sati u prostorijama društva ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Vodič na izletu je Nada Prekomorec.

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu za tekuću godinu u HPS-u, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.