Poziv foto natječaj PD Kalnik, 2017.

Planinarski ormarić - Vijesti

Dugoročna izložba planinarske fotografije,

Povodom Tradicionalnog pohoda „Put kleti potkalničkog kraja“ Planinarsko društvo „Kalnik“ Križevci organizira foto natječaj.            
Cilj natječaja je prikazati bogatstvo prirodne raznolikosti i ljepotu hrvatskih i svjetskih brda i planina, s naglaskom na članove našeg Društva na tim planinama.

Izabrane fotografije bit će izložene 14. listopada 2017.g. u prostorijama Planinarskog doma na Kalniku povodom Tradicionalnog pohoda „Put kleti potkalničkog kraja“.   Predstavljeni autori, članovi obitelji i prijatelji, kao i ostali članovi Društva pozvani su na pohod cilj kojeg je Planinarski dom: izložba , planinarsko predavanje i druženje.
Fotografije će u Planinarskom domu ostati kao Dugoročna izložba Društva, u svrhu promocije planinarenja.

Poslati najviše pet fotografija na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 6. listopada 2017.g.

Pokušajte kroz fotografije dočarati  ljepotu naših planina i raznolikost. Ne zaboravite na naše članove u akciji! ;-)  Ukoliko je moguće nemojte skidati fotografije s Facebooka i sl. jer je automatski smanjena rezolucija pa će biti zrnate kod razvijanja. Koristite naslov Foto natječaj za svoj mail. Također je moguće donijeti razvijene fotografije u prostorije Društva. Poželjni su i razni drugi načini prikaza rada društva (članci iz novina, razglednice i sl.).

Odabir i nagrađivanje fotografija
Cilj natječaja je stvoriti trajnu izložbu u prostorijama Planinarskog doma, promovirati planinarenje i potaknuti posjetioce na učlanjenje u društvo. Za izložbu ćemo probati obuhvatiti što više planina i što više autora.
Nagrada
Ponos jer su vaše fotke dio dugoročne izložbe (uvijek možete cuknut prijatelja na Kalnik i reć : odi da ti pokažem kaj sam ja fotkal i di sam bil ;-) )

Napomena
Sudjelovanjem u natječaju dajete pravo Planinarskom društvu „Kalnik“ Križevci da koristi primljenu fotografiju u svrhe promocije Društva.